Rendezvények

A céges rendezvények elengedhetetlen kelléke a jó party zenekar.
Egész estés élőzenei műsorunk, koncerthangulatot varázsol a rendezvény helyszínére!
Széles repertoárunknak köszönhetően mindenki megtalálja a kedvére valót, az igazi retro slágerek mellett a mai sikerlisták dalait is örömmel játsszuk, minden igényt kielégítve.

jóból is megárt a sok

AJÁNLATKÉRÉS


  TECHNIKA

  Amennyiben zenekarunkat választja, a profi zenészek mellé prémium minőségű hang- és fénytechnika jár. Az alapcsomagunkban a 2-300 fős teremhez alkalmas hangosítást, illetve a zenekar és a tánctér megvilágítását szolgáló ledes fényrendszert biztosítjuk, a hozzáértő személyzettel, az rendezvény teljes időtartamára.
  Természetesen tudjuk bővíteni a technikai felszerelést, akár robotlámpákkal, füsttel, dekorációs fényekkel, színpaddal, vagy épp ledfallal.

  ZENEKAR feat DJ 

  Zenekarunk elengedhetetlen tagja a DJ. Nálunk nincs szünet, a zene egész este szólhat, a hangulat nem ülhet le!

  A célunk, hogy mindenki jól érezze magát. Üres székek, zsúfolt tánctér! Velünk mindenki megtalálja a kedvérevalót!

  SZTÁRVENDÉGEK

  Nincs rendezvény sztárvendég nélkül!

  Stábunk segítséget nyújt minden technikai igény megoldásában.

  Az EnterTrain segít megtalálni a megfelelő előadót, sőt nagy örömmel kísérjük a főhőst, hogy egy teljesen élő koncertet hallgathasson a nagyérdemű! 

  A JÓBÓL SOSEM ELÉG

  Igazán emlékezetes rendezvényt szeretne, egy igazi show-t? Ebben is segítünk! Kibővítjük zenekarunkat, akár női, akár férfi énekessel is. Kedvenc szaxofonosunkat is elhívhatjuk, hogy meglágyítsa a szíveket! Felejthetetlen élményt nyújt, amikor 4 énekes együtt varázsolja el a násznépet, miközben a szaxofonos az asztalon szólózik.