EnterTrain Esküvő Zenekar

Gratulálunk Nektek a leendő Nagy Naphoz!
Csodás időszak előtt álltok.

Hatalmas örömmel és odaadással támogatjuk a házasulni vágyókat! A párok számára a saját esküvőjük az egyetlen és legfontosabb. Akkor és ott számunkra nem létezik más, csak Ti!

Egy esküvőről három emléke marad a násznépnek: „A menyasszony gyönyörű volt, a vacsora páratlan és hatalmasat buliztunk”. Ez utóbbi a EnterTrain Party Band feladata, hogy a napotok még emelkedettebb hangulatban teljen és fergeteges buli hangulatot varázsoljon a tánctérre.

Volt szerencsénk sok-sok külföldről érkező pár esküvőjét még emlékezetesebbé tenni (Szlovákia, Románia, Ausztria, Németország, Anglia, Franciaország, Svájc, Belgium, Ausztrália, Kanada, Fülöp-szigetek).

jóból is megárt a sok

AJÁNLATKÉRÉS


  TECHNIKA NÉLKÜL MIT SEM ÉR!

  A jó esküvő zenekart nem csak a repertoárja és szakmai felkészültsége határozza meg. Mindez mit sem ér a megfelelő felszerelés és a szakképzett technikai személyzet nélkül.

  Ha minket választotok,a profi zenészek mellé 2 nagy tudású technikust és prémium minőségű hang- és fénytechnikát is kaptok. Az alapcsomagunkban a 2-300 fős teremhez alkalmas hangosítást, illetve a zenekar és a tánctér megvilágítását szolgáló ledes fényrendszert biztosítjuk, a hozzáértő személyzettel, az esküvő teljes időtartamára.

  Természetesen tudjuk bővíteni a technikai felszerelést robotlámpákkal, füsttel, dekorációs fényekkel, színpaddal, vagy akár ledfallal.

  Örömmel segítünk a szertartás hangosításában is, melyről blogunkban is olvashattok.

  A KÁBEL A MÚLTÉ!

  Biztosan láttatok már olyan zenekart, ahol elvesztek a kábeltengerben.Az énekes nem tud elmozdulni a helyéről, mert a vezeték túl rövid és az is a lábára csavarodott. A gitáros annyira érzi a dalt, hogy magára rántja a keverőpultot.

  EZT FELEJTSÉTEK EL!

  A színpad rendezett, KÁBEL NINCS! A 6 fős zenekarból 5 (a doboson még dolgozunk) Veletek vonatozik! A gitárszólót testközelből nézhetitek! Az énekesekkel összekarolva kántálhatjátok kedvenc refréneteket!

  CSEND A LELKE MINDENNEK

  Az esküvők közkedvelt helyszínei csodás kastélyok, kúriák, pincék, kupolás báltermek, hatalmas márványoszlopokkal, vagy épp óriási üvegfelületekkel a páratlan kilátásért.

  Imádjuk ezeket a helyeket, mindig tátott szájjal lépünk be a gyönyörűen feldíszített termekbe.

  Viszont ezekben a termekben mindent hallani. A lépéseteket, a suttogást, sőt néha még a tegnap esti esküvő zenekart is.

  Az EnterTrain szakosodott erre a problémára! Zenekarunk színpadán teljes csend honol, a zene csupán a fülünkben szól. Nincsen zavaróan hangos dob, vagy fültépő gitárszólók! A rendszerünknek köszönhetően CD minőségben, a hely adottságaihoz alkalmazkodva, megfelelő, élvezhető hangerővel tudunk megszólalni.

  A JÓBÓL SOSEM ELÉG

  Szeretnétek, hogy mindenki jól érezze magát? Hogy a nagyiék és a legifjabbak is ropják? Üres székek, tömött táncplacc! Velünk mindenki megtalálja a kedvérevalót!

  Zenekarunk elengedhetetlen tagja a DJ. Nálunk nincs szünet, a zene egész este szól, a hangulat nem ülhet le és a nagymama sem!

  Óriás koncertet szeretnétek, egy igazi show-t? Ebben is segítünk! Nagyon szeretjük bővíteni zenekarunkat, akár női, akár férfi énekessel is. Kedvenc szaxofonosunkat is elhívhatjuk, hogy meglágyítsa a szíveket! Felejthetetlen élményt nyújt, amikor 4 énekes együtt varázsolja el a násznépet, miközben a szaxofonos az asztalon szólózik.